DET GØR VI

SZÔBA

Szôba er butikken med det kuraterede vintagetøj og de nyeste tendenser fra slow-fashion designere.

Szôba er en butik med håndplukket vintagetøj fra hele Europa. Stilen er inspireret af modens tendenser og kan i høj grad beskrives som rå 00’er stil. Ved at kuratere og samtidig style tøjet er håbet at inspirere folk til at købe mere genbrug.

Olivia Lynglund er indehaver af vintagebutikken Szôba. Olivias vision har fra starten været at skabe et sted, hvor genbrugstøj er nøje udvalgt for at optimere købsoplevelsen.

quote
Det skal føles lige så godt at købe brugt, som at købe nyt. Det skal være overskueligt, så tøjet får lov til at udnytte dets fulde potentiale ved at blive sat i de rigtige rammer.

Den socialøkonomiske gade, Saxogade

Szôba er en del af Settlementets sociale handelsgade, Saxogades ni socialøkonomiske butikker. Dette indebærer at være en del af Settlementets uddannelses- og beskæftigelsesindsats, hvor der er fokus på fællesskab, mangfoldighed og et respektfuldt arbejdsfællesskab mellem praktikanter, frivillige og ansatte.

Szôba tilbyder praktikpladser, hvor opgaver og forventninger er skræddersyet til dine behov og hvor du prøver kræfter med egne ressourcer og indgår i et fællesskab med de frivillige og ansatte.

Ud over at sælge vintagetøj, holder Szôba også ferniseringer med upcoming kunstnere og pop-ups i butikken, samt samarbejder med en række slow-fashion designere, der får mulighed for at udstille og forhandle deres designs i Szôba. Følg med på Szôbas instagram: