DET GØR VI

GRØNNE KRÆFTER

I Grønne Kræfter bringer vi naturen ind i byen, og får mennesker og planter til at gro.

Vi udfører grønt anlægsarbejde på Vesterbro og i hele København. Vi brænder for at sikre de bedste løsninger med fokus på etablering af grønne, vilde bede med et stærkt fokus på biodiversitet. 

Vores gartner i Grønne Kræfter, Christian Juhl Føns, har mange års erfaring fra det konventionelle gartneri, som han i dag bruger til at sikre de grønneste løsninger med respekt for biodiversitet, insekter og alle os mennesker, der får øget trivsel af at leve tæt med det grønne. 

Vi løser en mangfoldighed af opgaver, og du kan altid kontakte os for et tilbud indenfor følgende: 

  • Etablering af vild med vilje frøblandinger
  • Etablering af biodiverse staudebede, og vedligehold
  • Etablering af kompost
  • Færdige plantekasse løsninger
  • Pasning af gårdanlæg og grønne arealer med miljøvenlige metoder
  • Pasning af gadebeplantning, plantekasser og byhaver
  • Faglig viden og praktisk kunnen ved etablerning af grønne inde- og udemiljøer
quote
For mig er det vigtigt, at tage den viden jeg har fra konventionel dyrkning, og bruge den i en bæredygtig retning, hvor vi arbejder ansvarligt med vores ressourcer. Det er simpelt: Vi skal bruge de korrekte ting. Økologisk gødning, økologisk muld, økologiske frø og ikke mindst med fokus på planter som er hjemmehørende i Danmark

Den socialøkonomiske gade, Saxogade

Grønne Kræfter er en del af Settlementets sociale handelsgade, Saxogades ni socialøkonomiske butikker. Vi har, som den eneste, ikke en fysisk butik i Saxogade, da vi for det meste arbejde rundt i byen. Når vi er i Saxogade, holder vi til i Laden i Gaden eller udenfor, hvor vi har travlt med at sikre alle blomsterkasserne, som vi har etableret i gaden.

At være en del af Saxogade indebærer at være en del af Settlementets uddannelses- og beskæftigelsesindsats, hvor der er fokus på fællesskab, mangfoldighed og et respektfuldt arbejdsfællesskab mellem praktikanter, frivillige og ansatte.

Vi tilbyder praktikpladser, hvor opgaver og forventninger er skræddersyet til dine behov og hvor du indgår i et fællesskab med de frivillige og ansatte fra Grønne Kræfter. Vi ved, at alle kan lære at arbejde med planter. Det kræver blot den rette støtte og vejledning. Vi glæder os over de mange praktikanter vi har og har haft i årenes løb – og over de nye arbejdsfællesskaber, de senere er blevet en del af.