DET GØR VI

Rundvisning og undervisning

Vi tilbyder rundvisning og oplæg om Settlementet og Den Sociale Handelsgade, Saxogade. Og vores rådgivningsindsats tilbyder undervisning i rådgivningsmetoder.

Vi tilbyder rundvisning og oplæg om vores arbejde. Det kan være studerende, skoleklasser, andre NGO’er og civilsamfundsorganisationer eller kommunale medarbejdere, der ønsker en rundvisning. 

Vi tilpasser rundvisning og oplæg efter jeres ønsker og behov. Vores erfaring er, at det fungerer bedst med en fælles intro i huset i Dybbølsgade. Her fortæller vi om vores over 100 år lange historie. Vi fortæller om vores indsatser, resultater, de udfordringer vi lægger arm med – og ikke mindst om de sociale håb og forandringer, vi skaber hver eneste dag. Derefter besøger vi de socialøkonomiske butikker i Saxogade – og måske kigger vi ind i værestedet, Gang i Gaden, i Istedgade.  

Vi tilretter altid vores intro og rundvisning til de behov og interesser vores gæster kommer med. Vi har altid tid til dialog, og vi glæder os også til at høre om jeres erfaringer og perspektiver. 

Rundvisningen varer to timer og koster 3000 kroner for maks. 20 personer. Ofte har vi mange forespørgsler, vi beklager, hvis vi ikke kan imødekomme alle ønsker.

Mange grupper starter eller slutter på Café Sonja, vores socialøkonomiske café i Saxogade. Dette er ikke inkluderet i rundvisningen. Er I mange, er det en god idé at bestille bord på cafesonja@settlementet.dk.

Undervisning

Settlementets rådgivningsindsats tilbyder undervisning i vores rådgivningsmetoder. Vi fortæller om vores tilgang til beskæftigelse af mennesker, der lever i udsathed og vores måde at drive socialøkonomiske virksomheder på.  

Skriv til os, hvis du har specifikke ønsker.

Her havde vi besøg af studerende fra Roskilde Universitet