DET GØR VI

RUBEN & BOBBY

Hos Ruben & Bobby kan du få en klipning eller du kan købe, sælge og bytte computerspil, konsoller og legetøj fra 80’erne og 90’erne.

Ruben & Bobby er en kombination af to passioner: frisør og retrospil. Da Bobby Ågren var færdigudlært frisør, drømte han om at åbne sin egen salon. Og så ville han gerne kombinere sine to passioner: Frisørfaget samt retrospil og legetøj. Som sagt så gjort – og heldigvis for det! 

Kig ind. I Ruben og Bobby i Saxogade er der altid gang i saksen, og du kan helt sikkert finde dit yndlings-retrospil-legetøj bagerst på en af de mange hylder. 

Den socialøkonomiske gade, Saxogade

Ruben & Bobby er en del af Settlementets sociale handelsgade, Saxogades ni socialøkonomiske butikker. Dette indebærer at være en del af Settlementets uddannelses- og beskæftigelsesindsats, hvor der er fokus på fællesskab, mangfoldighed og et respektfuldt arbejdsfællesskab mellem praktikanter, frivillige og ansatte.

Ruben & Bobby tilbyder praktikpladser, hvor opgaver og forventninger er skræddersyet til dine behov og hvor du indgår i et fællesskab med de frivillige og ansatte.

Følg med på deres Instagram, hvor de poster fede events og hvornår deres lykke-hår-hjul kommer frem.