Ledige stillinger

KOM OG VÆR MED!

Ledige stillinger

Studerende til Settlementets kommunikationsarbejde.

I Settlementet skaber vi fællesskaber, hvor mennesker mødes på tværs og bygger hinanden – og fællesskabet – op. Det vil vi gerne fortælle bedre om og nå ud til flere.  Kan du både spotte de gode menneskelige historier og de gode vinkler på vores sociale arbejde? Er du god til at formidle til forskellige målgrupper og til at kommunikere både skriftligt og visuelt? Studerer du på bachelor-niveau eller på en kandidatuddannelse inden for en relevant uddannelsesretning? Vil du arbejde i en af Danmarks ældste sociale organisationer, hvor der altid er masse af gang i den? Så er du måske lige den studerende, vi søger til vores fundraising- og kommunikationsteam.

Læs hele stillingsopslaget her:

Student til kommunikationsarbejde

Studerende til Settlementets fundraising- og kommunikationsarbejde. 

 I Settlementet skaber vi fællesskaber, hvor mennesker mødes på tværs og bygger hinanden – og fællesskabet – op. Det vil vi gerne fortælle bedre om og nå ud til flere. Vi er i gang med at opbygge en helt ny indsamlingsindsats blandt private, der ønsker at støtte Settlementets sociale indsatser, og søger nu en studerende til vores arbejde med private bidragsydere. Er du en god sælger, er du udadvendt og brænder for at skabe resultater og har du har gode IT-kundskaber og stærke kommunikationskompetencer?  Studerer du på bachelor-niveau eller på en kandidatuddannelse inden for en relevant uddannelsesretning, og vil du arbejde i en af Danmarks ældste sociale organisationer, hvor der altid er masse af gang i den? Så er du måske lige den studerende, vi søger til vores fundraising- og kommunikationsteam.

Læs hele stillingsopslaget her:

VÆRESTED PÅ VESTERBRO SØGER EN KØKKENANSVARLIG 25 TIMER OM UGEN

 

Elsker du at lave god og sund ”mormor”-mad – så er det måske dig, vi leder efter til Settlementets værested, Gang i Gaden. I Gang i Gaden søger vi en, der elsker at lave mad, og som har erfaring og kendskab til sundhed og ernæring, samt overblik til at producere mad i større mængder. Også sammen med brugerne af værestedet. 

Læs hele opslaget her: 

Køkkenansvarlig Gang i Gaden maj 2022

 

 

Se hvordan du kan blive frivillig i Settlementet her: 

Bliv frivillig

Kontakt

Settlementet
Dybbølsgade 41
1721 København V
CVR-nr. 18 21 08 51

settlementet@settlementet.dk
sikkerpost@settlementet.dk

 

Bank og kontonummer

Arbejdernes Landsbank
Kontonummer: 5331- 0240301