DET GØR VI

HEIDI & BJARNE

I vores skønne univers kan du udforske børnetøj, -ting og interiør samt masser af fantastiske gaveidéer.

Heidi & Bjarne er dit go-to sted for børn med både nyt dansk design fra anerkendte mærker, genbrug og unik egenproduktion. Bæredygtighed er en kerneværdi for os, både socialt og klimamæssigt. Vi går op i ansvarlige valg, og hos os shopper du for en god sag og gør en positiv forskel. 

Heidi & Bjarne er mere end blot en butik. Det er et sted, hvor fællesskab og kreativitet blomstrer. Vi arrangerer sjove og spændende events for både små og store, herunder pop-up og kreative workshops som broderi. Vi tror på, at det er vigtigt at skabe og opleve sammen. 

Hos Heidi & Bjarne er der plads til alle, og vi lægger vægt på glæde, respekt og god stemning, både for vores kunder og os, der passer butikken. Heidi & Bjarne drives af et fantastisk team bestående af frivillige, praktikanter og dedikerede medarbejdere.  

Historien om Heidi & Bjarne begyndte i december 2014, og butikken er opkaldt efter Sonja fra Saxogades frække små søskende. Vi er stolte af vores historie og glæder os, sammen med resten af Den sociale Handelsgade, til fortsat at tilbyde unikke og bæredygtige produkter og oplevelser i årene, der kommer. 

Tak for at tage dig tid til at lære os bedre at kende. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Heidi & Bjarne i vores butik og online.

Du kan følge Heidi & Bjarne på både instagram og Facebook, her poster vi om events, nye varer og meget mere.