DET GØR VI

DEN SOCIALE HANDELSGADE, SAXOGADE

Saxogade er Settlementets sociale handelsgade, her arbejder alle butikkerne socialt og bæredygtigt.

DEN SOCIALE HANDELSGADE, SAXOGADE

De socialøkonomiske butikker i Saxogade

Settlementet har drevet og udviklet Saxogades socialøkonomiske butikker siden 1986. Vi er stolte over, at den socialøkonomiske gade har været en del af Settlementet i snart 40 år – den eneste gade i verden, hvor alle butikker er socialøkonomiske. Læs mere om vores ni socialøkonomiske butikker og de mange events nedenfor:

I Saxogade har vi skabt et respektfuldt arbejdsfællesskab, der rummer både mennesker, som længe har befundet sig udenfor arbejdsmarkedet og unge, der er i gang med at finde deres vej i livet. Det gør vi ved at tilbyde praktikpladser i vores ni socialøkonomiske butikker, hvor opgaver og forventninger er skræddersyet til hver praktikant. Vores mål er, at den enkelte finder sin egen og rette plads i arbejdsfællesskabet og kommer tættere på job eller uddannelse. I butikkerne i Saxogade er der et tæt samarbejde mellem de frivillige, ansatte og praktikanter, og vi er gensidigt afhængige af hinanden. I Saxogade arbejder vi løbende på at blive Københavns grønneste gade, og alle butikker arbejder aktivt ind i den grønne omstilling.

I Saxogade holder vi events, der inddrager butikker, frivillige, praktikanter, brugere og naboer på tværs. Der er fællessang sidste tirsdag i hver måned og Saxogadefest sidste lørdag i august. Årets julemarked er altid den første lørdag i december, og vi afholder loppemarkeder sidste lørdag i måneden fra april til september.

Læs mere om alle de sjove events, du kan være med til i Saxogade:

Køb et gavekort til Settlementets butikker:

Gavekortet kan anvendes i alle Settlementets ni butikker i Saxogade. Ved køb af dette gavekort støtter du Settlementets sociale arbejde – TAK for det.

Gavekortet gælder i to år og er hæftet på et postkort.
Du vælger beløbet på gavekortet under varianter. Gavekortet kan fremsendes eller afhentes i Saxogade. Vi regulerer beløb for porto, hvis gavekortet ønskes fremsendt.

For samlet bestilling af større antal som fx firmajulegaver, kan du sende en mail til ulla@settlementet.dk med ønsket antal og beløb.

Følg med på “Det Sker i Saxogade” på Facebook og Instagram her: