DET GØR VI

CAFÉ SONJA

Besøg Café Sonja i Saxogade. Vi har været på Vesterbro siden 1986.

Vi brænder for god mad af høj kvalitet, hvor vi laver alt fra bunden i vores eget køkken. Vores menu er skabt med øje for et bredt udvalg, når det kommer til smag og pris. Vi tilbyder både byens bedste boller, brunch, dagens special, bestemt efter årstid, babymos og et bredt udvalg af kager – Hos os er der noget for alle.   

Vi kræser om hyggen både inde og ude, hvor vi har fokus på at skabe et roligt og rekreativt rum for alle vores gæster. Derudover har vi også et separat børnerum med legetøj og bøger og plads til leg og afslapning.   

Vi tilbyder take-away af både mad og drikke, om det så gælder vores friskbagte rugbrød, boller og kanelsnegle, eller om du bare skal have en kaffe i farten.    

Vi afholder løbende events i form af quiz, strik, fællessang og meget mere. Du kan altid finde de seneste events i vores månedskalender, eller på de sociale medier.  

Kom forbi og oplev den unikke atmosfære, hvor mad og fællesskab mødes. 

For spørgsmål om reservationer og catering skriv til cafesonja@settlementet.dk

Du kan følge Café Sonja på Instagram og Facebook.

Den socialøkonomiske gade, Saxogade

Café Sonja er en del af Settlementets sociale handelsgade, Saxogades ni socialøkonomiske butikker. Dette indebærer at være en del af Settlementets uddannelses- og beskæftigelsesindsats, hvor der er fokus på fællesskab, mangfoldighed og et respektfuldt arbejdsfællesskab mellem praktikanter, frivillige og ansatte.

Vi tilbyder praktikpladser, hvor opgaver og forventninger er skræddersyet til dine behov og hvor du indgår i et fællesskab med de frivillige og ansatte fra Café Sonja.

Café Sonjas menukort:

Café Sonjas Menukort – Engelsk version

Følg med i events, tilbud og god Sonja-stemning her: