STØT OS

ARV OG TESTAMENTE

Vil du tegne et socialt testamente, der skaber håb, forandring og fællesskaber for mennesker i social udsathed? Så kan du vælge at lade en del af din arv gå til Settlementet Vesterbros sociale arbejde.

Fordele ved at tilgodese Settlementet Vesterbro i dit testamente:

  • Der kan være en økonomisk fordel for dine arvinger, hvis du testamenterer en del af din arv til Settlementets sociale arbejde.
  • Arv til Settlementet friholdes arveafgift, det betyder at hele beløbet går til vores sociale arbejde.
  • Du kan både testamentere til Settlementet Vesterbro og din familie og venner på samme tid.
  • Du vælger selv om du testamenterer et bestemt beløb, andel, genstand eller ejendom. 
  • Benytter du dig af vores samarbejde med Legal Desk kan du gratis oprette dit testamente på legaldesk.dk.

Har du ikke livsarvinger (ægtefælle og børn), får dine valgte arvinger mere ud af deres andel, hvis du samtidig donerer til Settlementet Vesterbro, da de ikke skal betale 30% i arveafgiften.  

På Legal Desks hjemmeside kan du få svar på dine spørgsmål samt vejledning til oprettelsen. Du bliver i processen spurgt, om du vil donere til et godt formål, og her kan du vælge Settlementet Vesterbro som modtager. Herefter bliver testamentet gratis. Når du er færdig, modtager du testamentet med det samme, og det vil selvfølgelig kunne ændres. 

Du kan lave dit testamente gratis her.  

Når du har oprettet dit testamente, skal det slutvis underskrives af enten en notar eller to vitterlighedsvidner. Du kan finde og bestille tid hos din nærmeste notar her

Vi ved at det kan være følsomt at skrive testamente, så har du brug en snak først eller råd og vejledning kan du altid skrive til Julie Takla Helsted på: julie.takla@settlementet.dk