DET GØR VI

LADEN I GADEN

Laden i Gaden er Saxogades skønne værksted og butik. Her arbejder Robert og hans team med upcycling, repair og tilpasning af tøj. Køb fx en upcyclet denimjakke eller få repareret din gamle uldfrakke.

Butikken ledes af Robert, som er uddannet skrædder fra EUC Haslev og Sønderborg og kunstner fra Kunstakademiet i Amsterdam, Gerrit Rietveld Academie

Robert og hans team af dedikerede frivillige og praktikanter fra Settlementets beskæftigelsesforløb. arbejder med upcycling, repair, design og tilpasning af tøj.

Udover at give nyt liv til gammelt tøj, har Robert og hans teams masser af spændende ideer som resulterer i kunstinstallationer og planteophæng, der alt sammen kan købes i butikken. 

Butikken holder ferniseringer, bl.a. med praktikanternes egne kunstprojekter, samt fra lokale kunstnere. Derudover er butikken med til at udvikle og realisere events i Saxogade fx sy-workshop under den årlige Saxogadefest, trykkeworkshop og repair-workshops. Events er en central del af projektet, da vi her skaber fællesskaber og relationer på tværs af Settlementet. 

Følg med på Instagram, der poster Laden i Gaden om særlige tilbud, f.eks. at du kan få upcyclet din lampe med en ny skærm af håndlavet macramé, købe en frisk designet anarkist bamse eller se hvad deres seneste pop-udstilling har at byde på.