DET GØR VI

DET KOLLEKTIVE KLÆDESKAB

Mange af os kender det! Tøj, der hænger i skabet og fejler ikke noget, men heller ikke bliver brugt. Tag det med ned i Det Kollektive Klædeskab og byt det til noget andet. Som du så igen kan bytte.

Lene Olesen er indehaver af butikken i Saxogade, der er en af Settlementets ni socialøkonomiske butikker. Værdierne går på tværs: Fællesskab, mangfoldighed og et støttende arbejdsfællesskab, hvor praktikanter fra Settlementets beskæftigelsesindsats prøver kræfter af – og kommer videre.

Butikken i Saxogade er en ud af otte Kollektive Klædeskabe i hele Danmark, hvor kvinder i alle aldre, stile og størrelser bytter tøj med hinanden.
Vi vurderer det enkelte stykke tøj ud fra kvalitet, stand og efterspørgsel og giver det point.

Det koster kun 189 kroner om måneden at være medlem, og du kan bytte op til ti stykker tøj ad gangen. På den måde kan du skifte ud i dit tøj og prøve nye styles og farver uden fejlkøb og uden at belaste hverken din økonomi eller kloden. Nemt og meningsfuldt.

Du kan læse meget mere om det Det Kollektive Klædeskab her og melde ind i bytte-fællesskabet og være med til at bekæmpe den massive overproduktion i tøjindustrien: Detkollektiveklaedeskab.dk

Følg med på vores Instagram. Vi poster sjove memes, teasers på hvad der hænger i butikkerne og masser af inspiration til styling af secondhand tøj.