Det gør vi i Settlementet

DET GØR VI I SETTLEMENTET

I Settlementet tror vi på det enkelte menneske og de stærke fællesskaber. I kraft af mere end 100 års erfaring styrker vi socialt udsatte hver eneste dag.

Vi er til for dig, der har brug for en helhedsorienteret indsats for at komme ud af  kontanthjælpssystemet. I vores sociale handelsgade kan du blive afklaret ift. næste skridt – skal vi fx arbejde for fleksjob, førtidspension eller et job. Vi hjælper dig videre.

Når du handler i vores socialøkonomiske butikker i Saxogade, støtter du Settlementets sociale arbejde. Vi har løbende praktikanter, der har brug for et rummeligt arbejdssfællesskab til at lande i et arbejdsliv. Hvert år afholder vi Saxogadefest, Jul i Saxogade og andre events.

I Settlemenets Rådgivning tilbyder vi gratis og uafhængig rådgivning om gæld, retshjælp og socialrådgivning. Du kan ringe til os på tlf. 50 59 90 51, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og aftaler en tid til rådgivning.
 

Gang i Gaden er et aktivt værested, hvor ingen falder udenfor. Gang I Gaden er for mange en ny start i livet, et holdepunkt og et åndehul, hvor du bliver mødt, set og hørt, som den du er og det, som du kan bidrage med. Du finder os på Istedgade 114. 

Lyngborgen er Settlementets feriekoloni, der ligger i et stort fredet lyngområde ned til Sejerøbugten ved en af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande. Der er 58 sengepladser. Du støtter Settlementets sociale arbejde, når du lejer Lyngborgen. Win win!

I Klub- og Seniorafdelingen arbejder vi for at skabe stærke og sociale netværk i lokalområdet. Her kan du mødes med andre  og deltage i fælles aktiviteter som fx ugentlige ture, madlavning eller foredrag. Fælles for vores klubber er det omsorgsfulde fællesskab.

Kontakt

Settlementet
Dybbølsgade 41
1721 København V
CVR-nr. 18 21 08 51

settlementet@settlementet.dk
sikkerpost@settlementet.dk

 

Bank og kontonummer

Arbejdernes Landsbank
Kontonummer: 5331- 0240301