Saxogade forvandler sig i det kommende år fra en søvnig sidegade til en gade spækket med liv og glade dage. Det skal fejres og det gøres med en Fastelavn med ekstra meget spjæt. Saxogade byder på Fastelavn a la Mexicana lørdag d. 25.2. fra 11-15.00 med tropetoner, piñataer og flot pyntede tønder, gadegrill med ekstra chili og alskens lækkerier med ekstra spice fra gadens butikker

”Vi indbyder til en varm fest i en kold tid”, siger Forstander for Settlementet Margrethe Wivel ” Vi vil nemlig gerne sætte fokus på at der er plads, varme og hjerterum til os alle sammen her i Saxogade. Det markerer vi ved skrue op for varmen med cacao og cocktails med og uden chili, lade latinske rytmer flyde fra højtalerne og grille i gaden. Sammen med Foreningen Fisken inviterer vi til piñata- og tøndeslagning og vi har med vilje opdelt det i 4 kategorier fra 3-99 år så alle kan være med”

De mange nye butikker i Saxogade deltager alle med det de hver især er allerbedst til. Kødbyens Mad & Marked kører med spicy cocktail bar for både store og små, Café Sonja griller hotte lækkerier på gadegrillen, Heidi & Bjarne byder på kreahurlumhej for de små, og Løs Market serverer rygende varm økosuppe med og uden ekstra chili. Butikkerne er ligeledes gået sammen om at finde de bedste gaver til bedst udklædte, men selvfølgelig også til alle de heldige kattekonger.

”Vi glæder os meget til at skyde et spændende år godt i gang og feste for en god sag sammen med hele Vesterbro”, slutter Margrethe Wivel. ”Det nye Saxogade er en gave til mangfoldigheden og til hele Vesterbro og det skal fejres.”

Program og Facebookevent