Ny leder til Cafe Sonja – ligeså stærk og ligeså sød som Pippi!

Settlementet søger en ny leder til vores legendariske Café Sonja, det bankende hjerte i vores sociale handelsgade i Saxogade siden 1987.

Café Sonja er ganske særlig. Vi er først og fremmest topprofessionelle. Hver dag møder vi vores skønne gæster med det største smil, den varmeste betjening, og de fineste retter tilberedt på økologiske og klimavenlige råvarer honoreret med sølvmærket i økologi. Vi sætter en ære i et stærkt salg, så vi hvert år når vores budgetter og konstant udvikler og optimerer vores forretning. Vi er en socialøkonomisk café, der arbejder for at gøre en forskel for udsatte borgere, der er udenfor arbejdsmarkedet.

Det blandede arbejdsfællesskab gør hverdagen charmerende, dynamisk og til tider uforudsigelig, og vores nye leder skal videreføre og udvikle den helt særlige forretning og ånd fremover. Det kræver sin mand/kvinde, som vi vurderer må være nogenlunde ligeså stærk og ligeså sød som Pippi. Derudover forventer vi, at: Du har mindst 5 års erfaring fra ledelse af café og/eller restaurant. Det er helt afgørende, at du har erfaring med drift og udvikling af forretning, har styr på alle de tekniske og lovmæssige detaljer, og at du sikrer sorte tal på bundlinjen.

Ansøgningsfristen er forlænget til fredag d. 20. marts kl. 12. Vi planlægger at gennemføre 1. runde samtaler og 2. runde i uge 13. Du skal forvente en lille opgave i forbindelse med eventuel samtale.

Læs meget mere her: Ny leder til Cafe Sonja – ligeså stærk og ligeså sød som Pippi!