Rundvisning & Undervisning

Rundvisning og oplæg om Settlementet og Saxogade – den sociale handelsgade
Vi tilbyder interesserede rundvisning og oplæg om vores arbejde. Det kan være studerende, skoleklasser, andre NGO’er eller kommunale medarbejdere, der ønsker rundvisninger.

Vi tilpasser rundvisning og oplæg jeres ønsker og behov, men vi plejer at starte i vores reception i huset i Dybbølsgade 41, hvor vi fortæller om Settlementets arbejde og over 100 år lange historie i et byudviklingsperspektiv. Vesterbro har ændret sig meget gennem de sidste 100 år, hvordan har Settlementet ændret sig med? Vi taler også om Settlementets rolle i et velfærdssamfund, herunder inddragelse af civilsamfundet, at stå på borgerens side og fortaler virksomhed. Derefter går vi på rundvisning i Saxogade, Settlementets sociale handelsgade (100 m) fra huset i Dybbølsgade og hører, hvordan vi tænker socialøkonomi ind og arbejder for at skabe et inkluderende fællesskab.

Sådan en rundvisning tager 2 timer og koster kr. 2.500,-. En gruppe bør ikke være meget over 20 pers. for at fungere.

Café Sonja
Mange starter eller slutter af i cafe Sonja, vores socialøkonomiske cafe i Saxogade, men det er for egen regning. Er I mange, er det en god idé at bestille bord inden. I kan booke bord i Cafe Sonja her

Undervisning
Derudover tilbyder vi undervisning i vores rådgivningsmetoder, vores tilgang til beskæftigelse af udsatte borgere og vores måde at drive socialøkonomiske virksomheder. Skriv til os, hvis du har specifikke ønsker.

Kontakt

Settlementet
Dybbølsgade 41
1721 København V
CVR-nr. 18 21 08 51

settlementet@settlementet.dk
sikkerpost@settlementet.dk

 

Bank og kontonummer

Arbejdernes Landsbank
Kontonummer: 5331- 0240301