Kom og hør ’politikerne’ fra ’Ta’ vores parti’ onsdag d.6/3 kl. 17.00 til valgaften i Gang i Gaden, Istedgade 114. Og hør hvad ’de rigtige politikere’ mener om sagen.

Vi får desuden at vide i vores sociale valgkamp at socialområdet er ”usexet”, og ’det er der ikke stemmer i’. Kan det passe? Det vil vi også gerne debattere.

Vi har derfor inviteret et bredt udsnit af politikere, da vi mener, den sociale valgkamp hverken er blå eller rød, men for alle. Og det kan godt være socialområdet ikke er topsexet… men det er i hvert fald topvigtigt!

Mød: John, Finn, Ivan, Lonnie, Lennart, Nelson og mange andre..

Mød desuden;
Finn Rudaizky (DF),
Rosa Lund (Ø),
Mette Annelie Rasmussen (B),
Niels Christian Barkholt (SF)
Andreas Keil (A)

Program:
Kl. 17:00 Velkommen og politisk runde med de vigtigste politiske budskaber fra ’Ta’ vores parti’ ”politikere”

Kl. 17.15 de ”rigtige politikere” får lov at give deres vigtigste politiske budskaber på socialområdet. Alle deltagere kan stille spørgsmål til politikerne.

Kl. 17.30 Fælles dialog om socialområdet. Kan det passe, der ikke er stemmer i at føre en ordentlig socialpolitik og passe på de svageste i samfundet?

Kl.18.00. Vi slutter af med fælles spisning – stegt (valg)flæsk på Café Sonja i Saxogade lige overfor.

Vi ser frem til at se dig til en aften i det socialpolitiske tegn med god debat og valgflæsk på menuen. Det er vigtigt, at man melder sig til, hvis man vil være med til valgflæsk, da vi skal reservere bord i Café Sonja.

De bedste hilsner Gang i Gaden