Saxogade, den sociale handelsgade, inviterer til KIND FRIDAY, hvor vi sætter fokus på det meningsfulde og bæredygtige forbrug ved at handle ind med omtanke og til fordel for mennesker og miljø. Vi går mod Black Fridays forbrugsfest med hovedløse og heftige tilbud, der hverken er med til at fremme vort samfund eller fællesskab.

I stedet udviser vi kærlighed og venlighed med kampagnen ”1-til-2”, som betyder, at alle kunder kan vælge at købe en ekstra vare i form af en voucher: ”en-dag-i-værestedet” for 158 kr. Ved at købe en voucher er du altså med til at sikre, at en udsat borger har endnu en dag i vores værested Gang i Gaden. Gang i Gaden er til for udsatte og sårbare borgere, der står udenfor samfundet og som mere end nogensinde har brug for en Kind gestus, da værestedet er lukningstruet fra årsskiftet.

Udover kampagnen markerer vi Kind Friday med andre aktiviteter i Saxogade, som sætter fokus på fællesskab og det bæredygtige forbrug.

AKTIVITETER:

Kind Banko i Café Sonja, kl. 18.00-19.00

Vind lækre og bæredygtige præmier doneret af Vesterbros butikker og spisesteder/caféer. Alt salg af bankoplader går til Gang i Gaden. Salg af bankoplader starter kl. 17.00.

Varm dig på gratis Hokkaido-suppe hos LØS Market, kl. 12.00-14.00

Plantswap i Plantula, kl. 15.00-18.00

Planteejere kan mødes i Plantula og bytte deres planter – borger til borger. Alt imens Plantula serverer gratis te lavet af økologiske krydderurter.

Hjerte-workshop i Heidi og Bjarne, kl. 15.00-17.00

Kom ned i Heidi og Bjarne og lav fine og kreative klippe-klistre hjerter til din far og mor – og andre, du har kær.

”God ved dig, god ved verden” – inspiration til lækre plantebaseret mad – hele dagen

Plantebevægelsen uddeler veganske madopskrifter.

Workshop ved Fredes Woodshop, kl. 15.00-16.00

Hos Fredes Woodshop laver vi sammen hjemmelavet hjerteformede fugle-foder til vores små udendørs venner.

Bæredygtig indpakningsworkshop i Normas – hele dagen

Pak dine adventsgaver ind i bæredygtigt gavepapir i Normas.