Settlementets værested, Gang i Gaden, søger en relationsmedarbejder til 12 timer om ugen, med mulighed for at dække ind ved sygdom, ferie mm.

Gang i Gaden er et aktivt værested for socialt udsatte voksne på Vesterbro. Her tilbyder vi en hverdag og et sted at høre til for borgere, der ikke har et andet sted. Med aktivt værested menes der, at brugere og personale i fællesskab løser de daglige opgaver, såsom daglige indkøb, rengøring, madlavning mv. Desuden deltager vi i og faciliterer forskellige kulturelle og sociale begivenheder på Vesterbro.

Brugerne af Gang i Gaden er socialt-, økonomisk- og sundhedsmæssigt udsatte. De er kendetegnet ved at have flere komplekse problemstillinger inde på livet. Dette drejer sig bl.a. om hjemløshed, misbrug, sindslidelser, langtidsledighed, krigstraumer og manglende socialt netværk. I Gang i Gaden har brugerne mulighed for at få personlig vejledning i forhold til arbejdsmarkedet, økonomi, boligsituation og sundhed. Derudover tager vi på udflugter både i og uden for byen.

Du vil blive del af et lille team af ansatte med godt sammenhold og god energi. Stillingen er på 12 timer ugentligt, men det vil være en fordel, hvis du har mulighed for at dække ind ved ferier, sygdom mm. For den rette medarbejder vil der desuden være mulighed for flere vikartimer i regi af Settlementet.

Læs mere om stillingen her

.