Vores ’urban gardener’ flytter på landet. Vi søger derfor ny projektleder og gartner til Grønne Kræfter.

Vil du være en del af den sociale handelsgade, Saxogade, på Vesterbro, og er du en kreativ og empatisk leder, der kan videreudvikle Settlementets socialøkonomiske Urban Gardening-virksomhed, er du måske vores nye projektleder.

Vi leder efter gartneren, der går forrest og er driver på Grønne Kræfters opgaver. Du skal være god til at skabe nye opgaver og netværk, og samtidig have fokus på en bæredygtig drift. Grønne Kræfter er godt på vej, og har allerede en sund opgave-portefølje, men du skal kunne etablere og udvikle nye urban gardening tiltag, der gavner vores by og mennesker.

Grønne Kræfters formål er at løfte og inkludere sårbare borgere i et arbejdsfælleskab ud fra en håndholdt og social beskæftigelsesindsats, hvor vi sammen begrønner byens rum til fordel for mennesker og miljø. Grønne Kræfter er en udgående service med tilhørende showroom i Saxogade – og er samtidig en veldrevet ramme til praktikpladser for udsatte borgere. Du kan læse mere om det udgående bygartnerteam i beskrivelsen ”Kort om Grønne Kræfter” nedenfor.

Timeantallet er på nuværende tidspunkt 20 timer, men forventes at stige i takt med opgaver.

Læs mere om stillingen her

Ansøgningsfristen er d. 29.04.2019 og vi holder samtaler d. 03.05. Ansættelse hurtigst muligt herefter. Send ansøgning og cv til job@settlementet.dk  og mærkes: Ansøgning // Grønne Kræfter.