Gældsrådgivning

Socialrådgivere og jurister søges til helhedsorienteret rådgivning, hvor vi har god tid til den enkelte borger og fokus på kvalitet. Klik her

Har du rod i rudekuverterne? Er din gæld blevet uoverskuelig? Får du ikke betalt dine regninger til tiden? Har du mistet overblikket over hvem du skylder penge?

Frivillig og uvildig rådgivning
Settlementets Gældsrådgivning er et tilbud til borgere med lav indkomst, som har mistet overblikket over deres økonomi og gæld. Frivillige bankrådgivere, socialrådgivere og jurister giver professionel rådgivning og hjælper dig med at skabe et samlet overblik over din økonomi og gæld samt en dialog om, hvordan du bedst kommer videre.

Settlementets Gældsrådgivning har mange års erfaring med at yde rådgivning. Vi lægger vægt på at rådgivningen foregår i samarbejde med dig.

Gældsrådgivningen tilbyder
– Et forløb med personlige møder med faste rådgivere
– Samarbejde og kontakt mellem dig og rådgiverne
– Samlet overblik over økonomi og gæld
– Hjælp til at kontakte relevante aktører og kreditorer
– En dialog om hvordan du bedst kommer videre

Læs mere om Settlementets gældsrådgivning.

Kontakt og åbningstider:
Telefonisk henvendelse og tidsbestilling alle hverdage i dagtimerne. Hvis du er sagsbehandler, støttekontaktperson eller mentor for en borger er du velkommen til at ringe for at afklare om vi kan hjælpe vedkommende, men det er vedkommende som ønsker hjælpen som kan ringe og bestille en tid.

Du kan lægge dit telefonnummer og navn på telefonsvareren– vi ringer tilbage snarest muligt. Rådgivningen foregår primært tirsdag og onsdag mellem 17-20. Der er mulighed for rådgivning andre hverdage efter aftale.

Kontakt og tidsbestilling alle hverdage i dagtimerne:
Eva TetzlaffEva Tetzlaff
Socialrådgiver og rådgivningschef
eva.tetzlaff@settlementet.dk
Tlf: 33 27 96 14 eller 50 59 90 51