Madam Blå

Madam Blå er en daghøjskole for seniorer og en fast klub i Settlementet

For alle kvinder og mænd der kan lide gode foredrag, ture i by eller natur, hygge og socialt sammenhold. Vi mødes hver torsdag fra kl. 9.00 – knap 16.00 på Dybbølsgade 41.


Program for efteråret 2017

7.september: Botanisk have med gartner. Besøg af Paul Hüttel. Paul er fra 1935. Han har bl.a. spillet med i Matador og Badehotellet. Paul Hüttel vil fortælle om Badehotellet og lidt om sit liv.

14.september: Kl. 10.00 Tur til Møns Klint.

21. september: Bondegårdstur til Søsterbromølle ved Hillerød. Dorrit og hendes mand fortæller om livet på gården og serverer kaffe/te og kage. Vi går sammen rundt og hilser på alle dyrene, og går i køkken/frugthaven. Medbragt mad kan spises her.

28.september: Kl. 9.00 fra Hovedbanegården til Ribe og Sort Sol. Alle interesserede fra Madam Blå kan tilmelde sig turen dog senest den 10. sept. Prisen er 1.800 kr. for enkeltværelse, mad og tog.  Mere information om turen følger. Ring til Maria på tlf.: 50 58 74 82 for tilmelding.

5.Oktober: kl. 10.15 Tur til Køge Miniby. Vi tager til Køge og bliver guidet i ”Kjøge Miniby” . Indgangen koster 50 kr. pr. person. Man kan medbringe madpakke eller købe mad i Køge.

12.oktober: Gåtur og Kaffetur Kl. 10.15 går vi på plantetur  med  Jann   fra Grønne fingre. Vi skal høre om Træstubben i Saxoparken og besøge en byhave med mere. Kl. 13.30 Foredrag  på Sonja med den professionelle barista Alan. I samarbejde med Café Sonja laver vi et arrangement med kaffe og kage, hvor vi hører om kaffe, kaffens historie og brygning af kaffe.

Efterårshygge: Torsdag den 19. oktober.

26. oktober: Kl. 10.15 Lang tur til Kongskilde Naturcenter. Vi skal se en udstilling, et flot akvarium og gå tur i området ved Sorø. Naturvejlederen Kirsten vil tage imod os i naturcenteret.

2. november: AFUK-skolen og Store sangere ved Peter Neersø. Kl. 10.30 skal vi besøge Akademiet for utæmmet kreativitet på Enghavevej.  Kl. 13. 30 fortæller Peter om Store klassiske sangere.

9. november: Foredrag med Jytte Hilden. Jytte Hilden har skrevet bogen ”Årgang 46”, som hun vil fortælle ud fra. Jytte har blandt andet været socialdemokratisk Kulturminister

16. november: Vesterbros gader ved Allan Mylius Thomsen. Allan har lavet udsendelser om København. og er en uudtømmelig by-historiker, der kan fortælle om samtlige gader på Vesterbro.

23. november: Blues med Tove Dammand. Tove tager turen fra Århus til Dybbølsgade for at synge for os og fortælle lidt om Bluesmusik. Tove er billedkunstner og ven af vores egen Keld, som tager guitaren med.

30. november: Dorte fortæller om Beatles og Liverpool. Vores egen Dorte har været på en spændende tur til Liverpool. Vi skal se billeder fra John og Pauls barndomshjem og fra byen, der bærer tydeligt præg af The Beatles.

7. december: Skuespiller Martin Miehe-Renard fortæller. Martin er født 10. august 1956 på Frederiksberg. Han var direktør for Amagerscenen, blev tv-dramachef på Nordisk Film og kunstnerisk leder i det private Tappehallerne. Han er manden bag mange af TV 2’s familiejulekalender-succeser: Pyrus i Alletiders Eventyr, Alletiders nisse og Alletiders jul, lige som han stod bag Jul på Kronborg på DR.

Den 14. december begynder jul og nytår at snige sig ind på Madam Blå. Vi skal selvfølgelig nyde det sammen om torsdagen, men præcis hvordan, må du læse i næste program.

 

Kontakt

Settlementet
Dybbølsgade 41
1721 København V
CVR-nr. 18 21 08 51
settlementet@settlementet.dk
sikkerpost@settlementet.dk
Rådgivning: eva.tetzlaff@settlementet.dk